Amazon strikt Clarkson, May en Hammond voor autoshow

De drie-aanheid
Waar iedereen rekening hield met Netflix, is het uiteindelijk Amazon dat er met de autobuit vandoor gaat.

Na het ontbinden van Top Gear in zijn huidige vorm was het duidelijk dat het presenteertrio met een nieuw format bij een commerciële partij aan de slag zou gaan. Op Twitter was te zien dat de heren nog gezellig samen aan het golfen waren, dus dat contact verwatert niet. Waarschijnlijk waren ze in de buurt van Amazons hoofdkantoor om de eerste zakken met geld op te halen.

Zojuist werd bekend dat Clarkson, Hammond, en May een online only show gaan draaien voor de streamingdienst Amazon Prime, u weet wel: van die webwinkel die van Jeff Bezoséén van de rijkste mannen ter wereld maakte.

Deze herfst moeten de opnames beginnen, in 2016 verschijnt de serie. Een naam is nog niet bekend (House of Cars zoemde rond, maar dat lijkt ons meer een Netflixnaam). Wel weten we dat de Stig niet zijn terugkeer zal maken. Producer Andy Wilman daarentegen wel, deze is door het trio meegenomen naar hun nieuwe broodheer.

Plop

UPDATE 1: Clarkson bevestigt de deal zojuist op zijn Twitter. Bovenstaande foto is van een paar dagen geleden, toen ze aan de middagborrel zaten.

UPDATE 2: lees ook 8 dingen die je moet weten over Amazon.

Via autoblog.nl


Roodkapje's Avatar
Roodkapje replied the topic: #1 16 Aug 2015 02:28
Top Gear wil never die!!! }) :+