Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: [BF2] Tip | Snel(ler) aanloggen

[BF2] Tip | Snel(ler) aanloggen 07 Aug 2006 00:13 #1

  • Oemfoefoe
  • Oemfoefoe's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 6299
  • Thank you received: 653
In je directory de movies e.d. vernaderen/verplaatsen/verwijderen...die tips kennen we al.

Maar als je het volgende toevoegt in het doel van de snelkoppeling:

C:\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +playerName xxxxxx +playerPassword xxxxxx

Uiteraard de x-en veranderen in je accountnaam en password....dan start je BF2 én log je automatisch in. Je prefix hoef je niet in de path van de snelkoppeling toe te voegen. Deze wordt btw wel onthouden! 8)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

[BF2] Tip | Snel(ler) aanloggen 07 Aug 2006 09:24 #2

  • MOS6581
  • MOS6581's Avatar
  • Offline
  • Registered
  • Registered
  • Posts: 159
  • Thank you received: 0

[HuT] Oemfoefoe wrote: In je directory de movies e.d. vernaderen/verplaatsen/verwijderen...die tips kennen we al.

Je bereikt hetzelfde resultaat door het toevoegen van de parameter +restart. Wel zo netjes omdat je er niets voor "hoeft te slopen". :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

[BF2] Tip | Snel(ler) aanloggen 07 Aug 2006 10:07 #3

  • Heinrich
  • Heinrich's Avatar
  • Offline
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Posts: 2653
  • Thank you received: 24

" wrote: HuT[ MOS6581":5c33c]

[HuT] Oemfoefoe wrote: In je directory de movies e.d. vernaderen/verplaatsen/verwijderen...die tips kennen we al.

Je bereikt hetzelfde resultaat door het toevoegen van de parameter +restart. Wel zo netjes omdat je er niets voor "hoeft te slopen". :wink:


Inderdaad, zo heb ik het ook gedaan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

[BF2] Tip | Snel(ler) aanloggen 08 Aug 2006 23:18 #4

  • DeluxZ
  • DeluxZ's Avatar
  • Offline
  • Registered
  • Registered
  • Posts: 140
  • Thank you received: 0
Of via xfire joinen ? :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

[BF2] Tip | Snel(ler) aanloggen 09 Aug 2006 20:02 #5

  • Tiuri2000
  • Tiuri2000's Avatar
  • Offline
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Posts: 2607
  • Thank you received: 55

[HuT] Oemfoefoe wrote: Maar als je het volgende toevoegt in het doel van de snelkoppeling:

C:\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +playerName xxxxxx +playerPassword xxxxxx


maak er dan dit van:
"bf2 directory path\bf2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +restart +playerName xxxxxx +playerPassword xxxxxx

Ben je idd in een keer klaar!

Please Log in or Create an account to join the conversation.


HW Specs / ...as the saying goes, statistics are often used like a drunken man uses a lamp-post -- for support rather than illumination.

[BF2] Tip | Snel(ler) aanloggen 10 Aug 2006 14:28 #6

  • Suicyder
  • Suicyder's Avatar
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 2310
  • Thank you received: 68
Vraagje

Is het ook mogelijk ergens dan neer te zetten dat ik de FPS ingame te zien krijg??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

[BF2] Tip | Snel(ler) aanloggen 10 Aug 2006 14:45 #7

  • Spuugvuur
  • Spuugvuur's Avatar
  • Offline
  • Registered
  • Registered
  • Posts: 629
  • Thank you received: 0
Niet standaard denk ik, alleen het commando in het console: "renderer.drawFPS 1"...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

[BF2] Tip | Snel(ler) aanloggen 10 Aug 2006 16:18 #8

  • Oemfoefoe
  • Oemfoefoe's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 6299
  • Thank you received: 653
Hier ben ik ook nieuwsgierig naar, ik wil namelijk de fps-lock verhogen naar 300. _winkwink

Please Log in or Create an account to join the conversation.

[BF2] Tip | Snel(ler) aanloggen 10 Aug 2006 19:30 #9

  • Heinrich
  • Heinrich's Avatar
  • Offline
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Posts: 2653
  • Thank you received: 24

" wrote: HuT[ Spuugvuur":f98eb]Niet standaard denk ik, alleen het commando in het console: "renderer.drawFPS 1"...


Of Fraps gebruiken. Kan je gelijk filmpjes en screens maken.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

[BF2] Tip | Snel(ler) aanloggen 10 Aug 2006 19:48 #10

  • Spuugvuur
  • Spuugvuur's Avatar
  • Offline
  • Registered
  • Registered
  • Posts: 629
  • Thank you received: 0
Klopt, maar ik dacht dat hij het over in-game had :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Moderators: Oemfoefoeciris