Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Monowall en Via epia-m

Monowall en Via epia-m 30 Jul 2010 16:12 #1

  • ciris
  • ciris's Avatar Topic Author
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 5901
  • Thank you received: 261
Sinds vandaag heb ik de oude router vervangen door een Via Epia-m bordje. Dit om het energieverbruik wat te verminderen. Oude router was een AMD setje met teveel geheugen en een te snelle processor.

Ik kijk even hoe dit draait maar uit een korte download test lijkt het setje de snelheden aan te kunnen van de verbinding.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Monowall en Via epia-m 30 Jul 2010 16:29 #2

  • TallManNL
  • TallManNL's Avatar
  • Offline
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Posts: 2782
  • Thank you received: 0
Welk bordje heb je draaien en wat doet die in verbruik?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

geheelonthouder met geheugenverlies.
Nietsnut in Denemarken

Monowall en Via epia-m 30 Jul 2010 16:45 #3

  • ciris
  • ciris's Avatar Topic Author
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 5901
  • Thank you received: 261
Nu bedoel je?

Zo ja,

Via epia-M bordje. 1ghz processor en er zit 1 reepje van 512mb mem op. CPU onboard. Naar wat ik kan terugvinden verbruikt het bordje max 25watt onder load.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Monowall en Via epia-m 30 Jul 2010 23:14 #4

  • Roodkapje
  • Roodkapje's Avatar
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 10567
  • Thank you received: 47
Ehh... effe kijken ... denk, denk, denk... oh ja ... oude router was iets van een 2800+ ofzo toch ?? Hou hem lekker op voorraad als reserve bak voor de webserver/TS ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Patent houder van "Operation Roodkapje" © ® \o/

Monowall en Via epia-m 31 Jul 2010 02:37 #5

  • ciris
  • ciris's Avatar Topic Author
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 5901
  • Thank you received: 261
Zoiets ja, de monowall installs zijn identiek dus als er iets verkeerd gaat hardwarematig dan hoef ik alleen een backup terug te zetten.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Monowall en Via epia-m 31 Jul 2010 02:44 #6

  • Roodkapje
  • Roodkapje's Avatar
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 10567
  • Thank you received: 47
Off the hizzle wizzle !!!

Ehh ik bedoel way to go gast _thumbsup

:+

Het is laat ... whatever :!: :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Patent houder van "Operation Roodkapje" © ® \o/
  • Page:
  • 1
Moderators: Oemfoefoeciris