Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Zeer raar probleem.

Zeer raar probleem. 24 Apr 2008 01:20 #1

  • Pepperana
  • Pepperana's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Posts: 2992
  • Thank you received: 31
Ik vnv effe mij nieuw mobo erin gebouwd alles gaat prima en vlot.
Nu wil ik weer voor het eerst opstarten alles gaat ook prima.
Komt hij nadat hij windowsingeladen heeft met personal settings are loading.
Daarna begin ie dat windows geactiveerd moet worden. Niet zo gek ik heb een nieuwe proc en mobo.
Prima ik heb hier legale key :D . Maar mijn usb muis en mijn usb tobo doen het niet.
Ok ik een ps2 muis en tobo aangesloten.
Muis doet het prima maar zodra ik 1 toets op het toetsenbord in het getoetst hangt mijn muis vast. De pc niet want ide loopt gewoon door.
Hierdoor kan ik dus wel tot het activatie via telefoon en dan die hele rits cijfers komen maar ik kan ze niet intypen omdat mij tobo nier doet.
Ik heb al 3 tobo geprobeerd maar niks wil helpen.In het bios doen alle tobos het wel.
Is dit raar of is dit raar.
Iig ik heb weer een zeer raar probleem en ik hoop dat iemand mij kan helpen.
Ik kan nog een nieuwe install proberen. Maar heb ik eingelijk niet zon zin in.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

The truth is stranger than fiction!

Zeer raar probleem. 24 Apr 2008 06:44 #2

  • ]HuT[ ManiacsHouse
  • ]HuT[ ManiacsHouse's Avatar
  • Offline
  • User is blocked
  • User is blocked
  • Posts: 1369
  • Thank you received: 0
Heb je een clean install gedaan? Of de boel ingebouwd op je bestaande installatie? (gaat meestal mis)
Al opgestart in veilige modus? Doet de boel het dan wel?
Als het in de bios werkt dan lijkt me dit duidelijk een windows-probleem. Lukt het om in bijvoorbeeld veilige modus je hardware voor je tb weg te donderen? En dan op nieuw laten zoeken.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

KAK!!!!! GODVER!!!
[url=http://www.speedtest.net:1cgh7xtf]
[/url]

Zeer raar probleem. 24 Apr 2008 07:30 #3

  • Suicyder
  • Suicyder's Avatar
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 2309
  • Thank you received: 67
Je kan een keer veilige modus starten of VGA modus, kijken of je dan meer kan. Maar meestal moet je bij een wijziging van de chipset een schone install mee doen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Zeer raar probleem. 24 Apr 2008 09:14 #4

  • Pepperana
  • Pepperana's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Posts: 2992
  • Thank you received: 31
Is De chipset X48 niet erg gelijk aan de p35.
Ten minste ik kan herinneren dat thijs zijn pc wel booten op pc.
Maarja x48 is toch wel weer iets anders. Maar een nieuwe install dan maar.
xp of vista? ik hoor zoveel goede verhlen over Vista de laatste tijd :? .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

The truth is stranger than fiction!

Zeer raar probleem. 24 Apr 2008 09:47 #5

  • ]HuT[ ManiacsHouse
  • ]HuT[ ManiacsHouse's Avatar
  • Offline
  • User is blocked
  • User is blocked
  • Posts: 1369
  • Thank you received: 0
Aha dus geen clean install gedaan mannetje? _angry
Dikke kans dat daar het probleem zit. Maar je zou eens in veilige modus wat drivers kunnen killen en dan weer laten detecteren.
Willem net als met vrouwen... Geduld hebben en onderaan beginnen... :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

KAK!!!!! GODVER!!!
[url=http://www.speedtest.net:1cgh7xtf]
[/url]

Zeer raar probleem. 24 Apr 2008 11:05 #6

  • ciris
  • ciris's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 5901
  • Thank you received: 261
Ehh Pep wij hebben een X38 en geen X48 weet je nog. Oftewel ff een clean install vriendelijke vriend.




Oh ja voordat ik het vergeet,


n00b

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Zeer raar probleem. 24 Apr 2008 11:07 #7

  • ciris
  • ciris's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 5901
  • Thank you received: 261
Vista gaat goed hier ja. Maar ja dat wist je al. Al die duistere problemen van anderen heb ik geen last van. Ding loopt zo stabiel als een tiet.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Zeer raar probleem. 24 Apr 2008 11:27 #8

  • maxoss
  • maxoss's Avatar
  • Offline
  • Registered
  • Registered
  • Posts: 1213
  • Thank you received: 0
haha pep en nieuwe hardware, dat gaat altijd mis! :wink:

Ps Vista ftw!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

AKA "kut maxoss'' top ...? medic en TOP ...? aviator \0/

[url=http://www.battlefieldcommunity.nl:1rk3538d]
[/url]

Zeer raar probleem. 24 Apr 2008 13:15 #9

  • Koekerwauz_NL
  • Koekerwauz_NL's Avatar
  • Offline
  • Registered
  • Registered
  • Posts: 81
  • Thank you received: 0
Hey Pep,

jij hebt toch vista U64 draaien?
Heb je ook sp1 draaien?
If yes dan kan dat het probleem zijn.
http://arstechnica.com/journals/microso ... s-problems
http://www.halflifesource.com/vista_sp1 ... e10811.htm

Als je veilig kunt opstarten ga dan naar systeem herstel en probeer een date te pikken voor je SP1 install en kijk of je USB driver active is. Kijk ook eens of je een USB stick kunt uitlezen.
Als dat niet werkt zet je meuk terug in je oude PC en gooi de SP1 en enkele hotfixes weg en plaats je meuk weer terug.

misschien dat je hier iets mee kunt! kweet niet wat voor muis je hebt.
http://forum.overclock3d.net/showthread.php?t=8561

Succes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Corsair 700D
Corsair AX1200
ASUS Crosshair V
Custom watercooling (met dank aan broertje)
AMD 555BE @ 4Ghz
Corsair CMT4GX3M2A1866C9 2x2GB
Samsung F1 750 GB
Sapphire HD6950 2GB @ HD 6970

Zeer raar probleem. 24 Apr 2008 13:26 #10

  • Pepperana
  • Pepperana's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Posts: 2992
  • Thank you received: 31
Kijk bedankt koek. Ik zal het eens proberen. Ik heb win 32 @the moment.
Maar denk dat ik vnv maar effe vista oem erop draai. die heb ik hier een legale liggen.
En dan zie ik wel. :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

The truth is stranger than fiction!

Zeer raar probleem. 24 Apr 2008 13:32 #11

  • ciris
  • ciris's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 5901
  • Thank you received: 261
Pep jij had toch xp draaien? Dan kan je die problemen toch helemaal niet hebben? Die problemen die Koek aandraagt komen door SP1.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Zeer raar probleem. 24 Apr 2008 23:22 #12

  • ]HuT[ ManiacsHouse
  • ]HuT[ ManiacsHouse's Avatar
  • Offline
  • User is blocked
  • User is blocked
  • Posts: 1369
  • Thank you received: 0
En??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

KAK!!!!! GODVER!!!
[url=http://www.speedtest.net:1cgh7xtf]
[/url]
  • Page:
  • 1
Moderators: Oemfoefoeciris