Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Kapje en zijn Torqie Opteron 170 Avontuur

Kapje en zijn Torqie Opteron 170 Avontuur 02 Feb 2008 20:23 #1

  • Roodkapje
  • Roodkapje's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 10567
  • Thank you received: 47
Hey Torque leg mij eens uit hoe dit kan :



Dit is underclocked @ 1,3 Volt en 1800 MHz dus Opteron 165 speeds :roll:

Koeler heb ik voor de 2de keer erop gezet met extra euh ... spacers zeg maar om de ruimte van de HS op te vullen bij de 2 schroeven waarmee je de ThermalRight Ultra 120 vast zet @ S939 en ik ben echt helemaaaal in de war nu ...

HELP :!:

/EDIT : Zoiets bedoel ik : http://gathering.tweakers.net/forum/lis ... 1#28364301
2 stuks aan elke kant zodat de koeler extra aangedrukt zit !!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Patent houder van "Operation Roodkapje" © ® \o/

Kapje en zijn Torqie Opteron 170 Avontuur 04 Feb 2008 00:17 #2

  • Torque
  • Torque's Avatar
  • Offline
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Posts: 553
  • Thank you received: 18
Hmm, als ik jou was Nero zou ik die opvulringen weggooien. Die heb ik nooit gebruikt gewoon met beleidt alles op de core laten rusten. Zo draait het nu ook bij mij zonder ihs. Wel vreemd dat je temps zo hoog zijn op zo'n lage klok, daar had hij bij mij geen last van. Dus het zal toch ergens in de mouting zitten succes

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Kapje en zijn Torqie Opteron 170 Avontuur 04 Feb 2008 13:10 #3

  • Roodkapje
  • Roodkapje's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 10567
  • Thank you received: 47
Kan je een indicatie geven van de temps die jij had en hoe het gemonteerd was ?? De opvulringen zijn juist om de Ultra 120 meer op de Core te drukken :(

Vind het echt raar : Hoe kan in godsnaam tussen 2 Cores 20 tot 30 graden verschil zitten :?: Zonder die opvulringen gaan de temps nog ietsjes omhoog :shock:

Zou bijna :twisted: gaan doen en van mijn 4400+ de HS eraf halen en kijken wat dat oplevert ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Patent houder van "Operation Roodkapje" © ® \o/

Kapje en zijn Torqie Opteron 170 Avontuur 18 Feb 2008 13:04 #4

  • Roodkapje
  • Roodkapje's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 10567
  • Thank you received: 47
Nou Torque ik heb sinds gisteren de 4400+ er weer in zitten : De Opty is denk ik dood, want mijn PC wou niet booten met dat gekke ding erin en ervoor ging die zoals jij al zei spontaan uit en wel 3 keer binnen 2 dagen :shock:

Wil je hem nog terug of ... ??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Patent houder van "Operation Roodkapje" © ® \o/

Kapje en zijn Torqie Opteron 170 Avontuur 18 Feb 2008 16:19 #5

  • Klaassenster
  • Klaassenster's Avatar
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 2047
  • Thank you received: 49
mijn advies: KEIHARD KAPOTSTAMPEN

Please Log in or Create an account to join the conversation.

[img].jpg
[url=http://www.speedtest.net:f27yqeup]
[/url]

Kapje en zijn Torqie Opteron 170 Avontuur 18 Feb 2008 17:39 #6

  • Suicyder
  • Suicyder's Avatar
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 2309
  • Thank you received: 67
Gat in boren en als sleutelhanger gebruiken.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Kapje en zijn Torqie Opteron 170 Avontuur 18 Feb 2008 21:12 #7

  • Roodkapje
  • Roodkapje's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 10567
  • Thank you received: 47
Hehe heb al een Athlon XP 1800+ ofzo als sleutelhanger ;)

Maar ehh de damage heeft zich ergens naar verspreid en ik gok mijn voeding : Mijn PC wil niet starten net :(
Sinds ik er effe geen zin in heb ga ik er pas vrijdag/zaterdag/zondag mee kutten dus op mij hoeven jullie niet te rekenen morgen met GTR2 ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Patent houder van "Operation Roodkapje" © ® \o/

Kapje en zijn Torqie Opteron 170 Avontuur 18 Feb 2008 21:13 #8

  • Klaassenster
  • Klaassenster's Avatar
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 2047
  • Thank you received: 49
V-core opvoeren tot 1000000MegaVolt en dan hard je huis uithollen!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

[img].jpg
[url=http://www.speedtest.net:f27yqeup]
[/url]

Kapje en zijn Torqie Opteron 170 Avontuur 23 Feb 2008 16:06 #9

  • Roodkapje
  • Roodkapje's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 10567
  • Thank you received: 47
mijn PC werkt weer _0_ Ben lekker aan het poetsen :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Patent houder van "Operation Roodkapje" © ® \o/

Kapje en zijn Torqie Opteron 170 Avontuur 23 Feb 2008 19:43 #10

  • Roodkapje
  • Roodkapje's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 10567
  • Thank you received: 47
w0e1 =>

- PC werkt weer 100% (Vorige message was om jullie te gerust stellen dat de PC boot ;) )
- Heel de kast schoongemaakt wat betreft onderkant en HD gedeelte + 4in3 modules + Fans.
- Fans op 5 Volt gezet, omdat 7 Volt te luidruchtig was.
- Fans op 4in3 modules met Moer en Bout vastgezet waardoor je nu enkele kilo's eraan kan hangen en het blijft zitten :mrgreen:
- HD's ook schoongemaakt / eruitgehaald enzo ...
- Nieuw kwakje koelpasta @ CPU :P
- Morgen effe nog kabels een beetje extra ordenen / tie-wrappen...
- Met een beetje geluk de IHS van de 4400+ weghalen :twisted:

/me is happy _cheer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Patent houder van "Operation Roodkapje" © ® \o/

Kapje en zijn Torqie Opteron 170 Avontuur 23 Feb 2008 20:15 #11

  • Fryskmantsje
  • Fryskmantsje's Avatar
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 940
  • Thank you received: 27
Call me noob of wat ook maarre......4in3 module??

Edit; Laatmaar, al ff gegoogled.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Moderators: Oemfoefoeciris