Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Indeling Raptors

Indeling Raptors 16 Jan 2008 11:13 #1

  • ciris
  • ciris's Avatar Topic Author
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 5901
  • Thank you received: 261
Binnenkort komen er 2 nieuwe 74gig raptors binnen. Ik had al 3 36gig raptors. Het oude modelletje welteverstaan. Nu zat ik te twijfelen of ik die 74g raptors in raid0 zou zetten met 2 partities of 2 36gig raptors als opstartschijf en die nieuwe 2 voor games. 2 x raid0 dus. 1 36gig raptor gaat in ieder geval naar mijn workstation als opstartschijf.

Iemand ideeen hierover?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Indeling Raptors 16 Jan 2008 11:37 #2

  • Rayzman
  • Rayzman's Avatar
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 1359
  • Thank you received: 53
2x Raid 0 is wel sneller aangezien je OS+swap op de 36GBs staat en je games op de nieuwe disk, scheelt seeks voor je gameschijven.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

PC addict,player of TF2,GTR2,GTR evo,BF2,GTA 4, Dirt 2,BFBC2 enz....
Specs pc Stats
BF3 Server

Indeling Raptors 16 Jan 2008 13:15 #3

  • Roodkapje
  • Roodkapje's Avatar
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 10567
  • Thank you received: 47
_stupid Sinds je oude Raptor's geen 74 GB zijn en 4x74 RAID 0 dus niet zal lukken inderdaad gewoon je games op die nieuwe 2x 74 GB Raptortjes zetten :)

Daarnaast : Zoiets heb ik ook dus is het automatisch cool :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Patent houder van "Operation Roodkapje" © ® \o/

Indeling Raptors 17 Jan 2008 15:04 #4

  • [HuT] TyNuS
  • [HuT] TyNuS's Avatar
  • Offline
  • Registered
  • Registered
  • Posts: 894
  • Thank you received: 0
Ik heb mijn 74gig rappies in raid 0 met daarop mijn win + de zwaardere games.
De rest van mijn games en data heb ik mijn D: schijf (320gig WD caviarSE) staan, en dat bevalt mij prima :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Indeling Raptors 17 Jan 2008 16:34 #5

  • Klaassenster
  • Klaassenster's Avatar
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 2047
  • Thank you received: 49
Ja alleen doet punkbuster een schijfscan van de schijf waar je BF2 op hebt geinstalleerd.
Als die vrij vol staat (dus met je windows, photoshop en andere zware programmas), dan duurt het FF voordat je verifying client data klaar is.

daar ben je dus vanaf als je bf2 op een lege schijf/raid 0 zet.

helemaal top is dus zo'n PCI-RAM-disk waar je gewoon 8 gieg aan DDR2-latjes induuwt.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

[img].jpg
[url=http://www.speedtest.net:f27yqeup]
[/url]

Indeling Raptors 17 Jan 2008 17:41 #6

  • Roodkapje
  • Roodkapje's Avatar
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 10567
  • Thank you received: 47

[HuT] TyNuS wrote: Ik heb mijn 74gig rappies in raid 0 met daarop mijn win + de zwaardere games.
De rest van mijn games en data heb ik mijn D: schijf (320gig WD caviarSE) staan, en dat bevalt mij prima :)

Dit heb ik ook overwogen en is inderdaad ook een top oplossing :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Patent houder van "Operation Roodkapje" © ® \o/
  • Page:
  • 1
Moderators: Oemfoefoeciris