Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: CrossFire-kabel/bridge

CrossFire-kabel/bridge 18 Feb 2009 22:17 #1

  • ]HuT[ ManiacsHouse
  • ]HuT[ ManiacsHouse's Avatar Topic Author
  • Offline
  • User is blocked
  • User is blocked
  • Posts: 1369
  • Thank you received: 0
Een crossfire-kabel/bridge om 2 ati-kaarten in Crossfire te zetten. (heb ik 2 stuks van nodig)


Krengen zijn nergens te verkrijgen. Zou je normaal bij een ati-kaart krijgen maar in mijn geval dus niet.
Inmiddels Ati wel een mail gestuurd met de vraag waar die dingen te krijgen zijn.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

KAK!!!!! GODVER!!!
[url=http://www.speedtest.net:1cgh7xtf]
[/url]

CrossFire-kabel/bridge 18 Feb 2009 23:29 #2

  • Heinrich
  • Heinrich's Avatar
  • Offline
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Posts: 2653
  • Thank you received: 24
Ik heb 1 van de bovenste voor je Maniac.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

CrossFire-kabel/bridge 18 Feb 2009 23:41 #3

  • Suicyder
  • Suicyder's Avatar
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 2309
  • Thank you received: 67
Ehm.... ik hoop wel dat je rekening gehouden hebt met je voedingsconnectoren en power ook

Bridges heb ik helaas niet over.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

CrossFire-kabel/bridge 19 Feb 2009 03:02 #4

  • ciris
  • ciris's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 5901
  • Thank you received: 261
Hoezo 2 stuks eigenlijk?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

CrossFire-kabel/bridge 19 Feb 2009 03:34 #5

  • ]HuT[ ManiacsHouse
  • ]HuT[ ManiacsHouse's Avatar Topic Author
  • Offline
  • User is blocked
  • User is blocked
  • Posts: 1369
  • Thank you received: 0
700 watt voeding en natuurlijk allebei een powerkabel. Dus dat is het probleem niet.
Wat betreft 2 van die dingen... Volgens alle beschrijvingen en pix die ik zie horen er 2 op. Waarom? Geen idee.

Hein je bent geweldig! In ieder geval al 1tje. Eens zien of het daar al mee lukt. En voor de 2de houd ik me hartelijk aanbevolen.

En nu slapen...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

KAK!!!!! GODVER!!!
[url=http://www.speedtest.net:1cgh7xtf]
[/url]

CrossFire-kabel/bridge 19 Feb 2009 09:35 #6

  • Roodkapje
  • Roodkapje's Avatar
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 10567
  • Thank you received: 47
Kerel ... waarom ATI e-mailen ?? Je moet juist ASUS/Club3D/Sapphire/GigaByte/of van wie je hem ook hebt e-mailen en niet ATI ;)
/EDIT : Ahh OK Sapphire dus :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Patent houder van "Operation Roodkapje" © ® \o/
Last Edit: by Roodkapje.

CrossFire-kabel/bridge 19 Feb 2009 10:48 #7

  • ]HuT[ ManiacsHouse
  • ]HuT[ ManiacsHouse's Avatar Topic Author
  • Offline
  • User is blocked
  • User is blocked
  • Posts: 1369
  • Thank you received: 0
Kuch ik bedoelde dus ook Sapphire gemailed. :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

KAK!!!!! GODVER!!!
[url=http://www.speedtest.net:1cgh7xtf]
[/url]

CrossFire-kabel/bridge 19 Feb 2009 17:38 #8

  • Fryskmantsje
  • Fryskmantsje's Avatar
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 940
  • Thank you received: 27
Ik zal eens kijken of ik ook nog 1 heb liggen voor je.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

CrossFire-kabel/bridge 19 Feb 2009 18:17 #9

  • Tiuri2000
  • Tiuri2000's Avatar
  • Offline
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Posts: 2607
  • Thank you received: 55
Volgens mij heeft zo'n kaart 2 aansluitingen om zo meerdere kaarten aan elkaar door te lussen, dat je dus de kaarten in serie door kan lussen? Nooit gebruikt dit soort features, maar wat ik van foto's heb gezien kan ik me zoiets herinneren.

Please Log in or Create an account to join the conversation.


HW Specs / ...as the saying goes, statistics are often used like a drunken man uses a lamp-post -- for support rather than illumination.

CrossFire-kabel/bridge 19 Feb 2009 23:28 #10

  • Heinrich
  • Heinrich's Avatar
  • Offline
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Posts: 2653
  • Thank you received: 24
Vanmorgen op de post gegaan Maniac. Enne, laat die €0,44 van de postzegel maar zitten. Zolang het maar niet 2x per week voor komt. :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

CrossFire-kabel/bridge 20 Feb 2009 09:11 #11

  • Roodkapje
  • Roodkapje's Avatar
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 10567
  • Thank you received: 47

" wrote: HuT[ Tiuri2000":6uwgrc47]Volgens mij heeft zo'n kaart 2 aansluitingen om zo meerdere kaarten aan elkaar door te lussen, dat je dus de kaarten in serie door kan lussen? Nooit gebruikt dit soort features, maar wat ik van foto's heb gezien kan ik me zoiets herinneren.

Klopt helemaal, maar er zijn dus mensen bij wie het na een tijdje onstabiel werd met 1 kabel en ineens met 2 kabels goed draait :shock: Raar, maar waar...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Patent houder van "Operation Roodkapje" © ® \o/

CrossFire-kabel/bridge 20 Feb 2009 09:26 #12

  • ]HuT[ ManiacsHouse
  • ]HuT[ ManiacsHouse's Avatar Topic Author
  • Offline
  • User is blocked
  • User is blocked
  • Posts: 1369
  • Thank you received: 0
Joepie thanks Hein! _love Ga het vanavond eens met 1 proberen (als de post zijn taak netjes doet) en mogelijk heeft Frys er nog 1 dus kan ik er altijd 2 ophangen.

Jep hij is binnen! Nogmaals bedankt good old Johnny Boy. :D
Nog geen tijd gehad het te testen. Maar hou jullie op de hoogte.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

KAK!!!!! GODVER!!!
[url=http://www.speedtest.net:1cgh7xtf]
[/url]

CrossFire-kabel/bridge 21 Feb 2009 23:59 #13

  • Sambal [NL]
  • Sambal [NL]'s Avatar
  • Offline
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Posts: 1247
  • Thank you received: 0
je moet voor crossfire 2 bridge hebben ;)
met 1 werkt die niet maar je kan ook meerdere kaarten linken met die 2 kabeltjes maar voor c-f x2 moet je 2 kabeltjes hebben ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

[center:2nl0y2ha]That PC is so old even Jesus would complain of lag. [/center:2nl0y2ha]

CrossFire-kabel/bridge 22 Feb 2009 14:25 #14

  • ]HuT[ ManiacsHouse
  • ]HuT[ ManiacsHouse's Avatar Topic Author
  • Offline
  • User is blocked
  • User is blocked
  • Posts: 1369
  • Thank you received: 0
En jij hebt er vast wel 1 liggen?
Btw the cpu-shizzle is binnen. :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

KAK!!!!! GODVER!!!
[url=http://www.speedtest.net:1cgh7xtf]
[/url]
  • Page:
  • 1
Moderators: Oemfoefoeciris