Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: stekkertje voor S/PDIF

stekkertje voor S/PDIF 17 Jan 2009 20:17 #1

  • Klaassenster
  • Klaassenster's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 2047
  • Thank you received: 49
sinds kort heb ik een atom-bordje, waar de pinnetjes van S/PDIF op zitten, maar niet het snoertje dat voor een externe aansluiting zorgt.

er zijn wel break-out kaartjes verkrijgbaar, maar die passen niet in de micro-behuizing.

Heeft iemand toevallig nog zo'n kabeltje over bij een "oud" moederbord?
[img].jpg
[url=http://www.speedtest.net:f27yqeup]
[/url]
The topic has been locked.

stekkertje voor S/PDIF 18 Jan 2009 11:55 #2

  • Sambal [NL]
  • Sambal [NL]'s Avatar
  • Offline
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Posts: 1247
  • Thank you received: 0
ik heb er eentje over van mn geluidskaart die ik nooit gebruik, dus ja die kan je zo hebben als je wil?
[center:2nl0y2ha]That PC is so old even Jesus would complain of lag. [/center:2nl0y2ha]
The topic has been locked.

stekkertje voor S/PDIF 18 Jan 2009 15:29 #3

  • Klaassenster
  • Klaassenster's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 2047
  • Thank you received: 49
Huh? zit dat niet aan je geluidskaart vastgesoldeerd?

Heb je er een foto van? (dan kan ik zien of het de juiste versie is)
[img].jpg
[url=http://www.speedtest.net:f27yqeup]
[/url]
The topic has been locked.

stekkertje voor S/PDIF 18 Jan 2009 18:23 #4

  • Roodkapje
  • Roodkapje's Avatar
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 10567
  • Thank you received: 47
** Hardware nerd to the rescue =>
Ik gok dat hij zoiets heeft : http://www.trust.com/products/product_d ... item=12950 Zou dat helpen denk je ?

Anders heb ik nog wel zoiets : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Mot ... yList.aspx en dan waar S/N:12CR1-1SPAUD-12 - 6-Channel Audio Combo Kit bij staat.
En je raadt het nooit : Het zat bij het GigaByte moederbord die nu in de webserver @ Ciris zit :D
Zelf heb ik het niet nodig denk ik voorlopig en versturen in een envelop zou goed moeten gaan.
Patent houder van "Operation Roodkapje" © ® \o/
The topic has been locked.

stekkertje voor S/PDIF 18 Jan 2009 22:24 #5

  • Klaassenster
  • Klaassenster's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 2047
  • Thank you received: 49
heee dat is een overzichtelijke pagina.

eigenlijk heb ik "S/N:12CR1-1SPOUT-03R
3 pin SPDIF OUT(RCA) cable" nodig (die heeft ook de correcte pin-configuratie)

zou ik die via die site kunnen bestellen? ik ga ff kijken. thanks alvast voor de info
[img].jpg
[url=http://www.speedtest.net:f27yqeup]
[/url]
The topic has been locked.

stekkertje voor S/PDIF 19 Jan 2009 18:15 #6

  • Klaassenster
  • Klaassenster's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 2047
  • Thank you received: 49
Hmmm ze e-mailen terug dat ze hem gratis naar mij willen opsturen...

Alleen moet ik dan even een scan van een aankoopbon en Productnaam en revisie doormailen.




Probleem is dat ik dus geen Gigabyte product heb, laat staan een aankoopbon :?
Edit: Foei (TallMan)
[img].jpg
[url=http://www.speedtest.net:f27yqeup]
[/url]
The topic has been locked.

stekkertje voor S/PDIF 20 Jan 2009 09:59 #7

  • Roodkapje
  • Roodkapje's Avatar
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 10567
  • Thank you received: 47
Binnen HuT zijn er toch wel wat GigaByte mobo's langsgeweest : Heeft NIEMAND zo'n ding erbij gekregen ?
Anders V&A @ Tweakers ofzo ?
Patent houder van "Operation Roodkapje" © ® \o/
The topic has been locked.

stekkertje voor S/PDIF 20 Jan 2009 11:38 #8

  • ciris
  • ciris's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 5901
  • Thank you received: 261
Zet eens neer wat voor Atom bordje het precies is. Liefst met een plaatje. En wat wil je ermee gaan doen dat je perse zo'n aansluiting nodig hebt.
The topic has been locked.

stekkertje voor S/PDIF 20 Jan 2009 11:56 #9

  • TallManNL
  • TallManNL's Avatar
  • Offline
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Posts: 2782
  • Thank you received: 0
Vergeet dan ook niet de specs en plaatjes van je behuizing gezien het de combo tussen die twee is waar je voor zoekt.
geheelonthouder met geheugenverlies.
Nietsnut in Denemarken
The topic has been locked.

stekkertje voor S/PDIF 20 Jan 2009 17:29 #10

  • Klaassenster
  • Klaassenster's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 2047
  • Thank you received: 49
http://www.intel.com/products/desktop/m ... erview.htm
das het bordje
mijn eigen fotos
http://mindertig.kicks-ass.net/photo1.jpg
http://mindertig.kicks-ass.net/photo2.jpg
http://mindertig.kicks-ass.net/photo3.jpg

zoals je ziet geen ruimte voor een volledige bracket! de uitgang mod ik zelf wel op een andere plek in de behuizing.

Maarjah zoals al eerder gezegd... Ik heb geen scan van een bonnetje van een gigabyte-mobo _whistle
[img].jpg
[url=http://www.speedtest.net:f27yqeup]
[/url]
The topic has been locked.

stekkertje voor S/PDIF 20 Jan 2009 17:52 #11

  • ciris
  • ciris's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 5901
  • Thank you received: 261
The topic has been locked.

stekkertje voor S/PDIF 20 Jan 2009 21:29 #12

  • Klaassenster
  • Klaassenster's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 2047
  • Thank you received: 49
Ja dat snap ik wel Ciris, maar dat zijn de versies waar een hele printplaat aan vast zit.
Dat kan ik dus niet aan mijn pc-case modden (en er is ook geen ruimte voor een pci-slot in de case en buiten de case)
Dus dat dingetjs van asus valt zowiezo af!
[img].jpg
[url=http://www.speedtest.net:f27yqeup]
[/url]
The topic has been locked.

stekkertje voor S/PDIF 20 Jan 2009 23:57 #13

  • Heinrich
  • Heinrich's Avatar
  • Offline
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Posts: 2653
  • Thank you received: 24
Ik heb hier 2 Gigabyte borden in gebruik. Misschien heb ik wel zo'n snoertje in 1 van die dozen liggen. Maar als je nou verdorie eens een plaatje post van zo'n snoertje want ik heb geen idee hoe het er uit ziet.
The topic has been locked.

stekkertje voor S/PDIF 21 Jan 2009 09:33 #14

  • Roodkapje
  • Roodkapje's Avatar
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 10567
  • Thank you received: 47
Is al gepost Hein ;)
Patent houder van "Operation Roodkapje" © ® \o/
The topic has been locked.

stekkertje voor S/PDIF 21 Jan 2009 11:45 #15

  • ciris
  • ciris's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 5901
  • Thank you received: 261
Het is dus zo'n flatcable begrijp ik Hein. Een kleine versie van de ouderwetse ide kabel.
The topic has been locked.

stekkertje voor S/PDIF 21 Jan 2009 15:18 #16

  • Roodkapje
  • Roodkapje's Avatar
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 10567
  • Thank you received: 47
Nee het is deze :

Mocht linken niet zijn toegestaan : Neem die GigaByte link van mij + Klaas zijn post eronder en je komt er wel uit ;)
Patent houder van "Operation Roodkapje" © ® \o/
The topic has been locked.

stekkertje voor S/PDIF 21 Jan 2009 23:05 #17

  • Klaassenster
  • Klaassenster's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 2047
  • Thank you received: 49
exact die kapje daar post is de enige juiste _love
[img].jpg
[url=http://www.speedtest.net:f27yqeup]
[/url]
The topic has been locked.

stekkertje voor S/PDIF 22 Jan 2009 19:53 #18

  • Heinrich
  • Heinrich's Avatar
  • Offline
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Proud member of 31gaming.nl
  • Posts: 2653
  • Thank you received: 24

" wrote: HuT[ Roodkapje":2truj898]Nee het is deze :


Mocht linken niet zijn toegestaan : Neem die GigaByte link van mij + Klaas zijn post eronder en je komt er wel uit ;)

Nou daar kwam ik dus totaal niet uit. Er staan er namelijk bv al een 6-channel en een 8-channel of zo iets. Die plaatjes zijn zo klein en dus onduidelijk dat ik het verschil niet kan zien.

En wat moet ik met dat bovenstaande plaatje, dat is al net zo klein en onduidelijk als de rest. (Ja ik had m'n bril op) :shock:
The topic has been locked.

stekkertje voor S/PDIF 22 Jan 2009 20:54 #19

  • Roodkapje
  • Roodkapje's Avatar
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 10567
  • Thank you received: 47
Hein doe eens op de pin lay-out clicken op die site en vergelijken met wat jij hebt eventueel. Zo moeilijk is het niet denk ik ??
Patent houder van "Operation Roodkapje" © ® \o/
The topic has been locked.

stekkertje voor S/PDIF 23 Jan 2009 00:00 #20

  • Klaassenster
  • Klaassenster's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Contributor
  • Contributor
  • Posts: 2047
  • Thank you received: 49
hehehe ik heb het orderbonnetje van mijn mediacenter (das wel een gigabyte-bord) ge-emaild naar die gasten en een dag later lag die bracket hier in de bus.

Kijk dat vind ik nou service van die gasten! Als het kan wordt mijn volgende mobo ook weer een gigabyte... :D
[img].jpg
[url=http://www.speedtest.net:f27yqeup]
[/url]
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: Oemfoefoeciris